Телевизионна звезда, адвокат и бивша Мис САЩ  - Чесли Крист

...
Телевизионна звезда, адвокат и бивша Мис САЩ  - Чесли Крист
Коментари Харесай

Бивша Мис САЩ се самоуби

Телевизионна звезда, юрист и някогашна Мис Съединени американски щати  - Чесли Крист - умря на 30-годишна възраст, потвърдиха от фамилията й. Крист е открита мъртва в Ню Йорк рано в неделя, оповестиха от полицията и заключиха, че става дума за самоубийство.

Малко преди нещастието, Крист пусна фотография в Instagram, под която написа: " Нека този ден ви донесе отмора и мир ", заяви BBC. В предишното Крист неведнъж е говорила за психологичното здраве и е разкривала, че е употребила консултантски услуги. Крист е изгубила родителите си и петима братя и сестри.

Къдрокосата чародейка сграбчи короната на състезанието за хубост Мис Съединени американски щати 2019 година Победата й беше историческа, откакто всички победителки в трите най-големи състезанието за хубост в Америка бяха чернокожи дами. След този успех, Крист се отдаде на идеята да бъде юрист на незаслужено арестувани пандизчии.

В изказване на фамилията се споделя, че Чесли въплъщава любовта и служи на другите посредством работата си като бранител, като Мис Съединени американски щати или като ефирен водещ на Extra. След като стана Мис Съединени американски щати през 2019 година, Крист, която е някогашна университетска спортистка, стана сътрудник на начин на живот шоуто.

От екипа на предаването бяха потресени от новината. В изказване представители на шоуто я разказват като „ не просто жизненоважна част от нашето шоу, тя беше обичана част от нашето Extra семейство “.

Въпреки бързото разпространяване на новината, че става дума за  самоубийство, в обществените мрежи необятно се дискутира, че има огромна възможност това да не е по този начин. Все още няма данни за принуждение или насила, за което хората приказват, само че има огромна доза съмнение и напън за по-задълбочено следствие.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР